CO2-K2

Hordozható szén-dioxiddal oltó tűzoltó készülék

Hordozható szén-dioxiddal oltó tűzoltó készülék
Hordozható szén-dioxiddal oltó tűzoltó készülék
Jellemző/típus K2-CO2
Teljes magasság (mm) 530
Tartály átmérő (mm) 104,5
Össztömeg (kg) 6,5
Oltóanyag CO2
Oltóanyag töltet (kg) 2
Feszültség alatti tüzek oltása 1 kV , 1 m
Hajtóanyag CO2
Működési idő (sec) 8
Üzemi nyomás (bar, 20°C) 60
Próbanyomás (bar) 315
Működési hőfoktartomány (°C) -30 C°-tól +60 C°-ig
Vizsgált oltóképesség 34B

Tűzoltó készülék gyártója

Tűzoltó készülék közvetlenül a gyártótól. A Rollexco Zrt. ABC porral oltó készülékei több mint negyed százada jelen vannak a piacon. Porral oltó készülékeink alkalmasak szilád, folyékony és gáz halmazállapotú tüzek, valamint feszültség alatti tüzek oltására is (35 kV és 60 kV). A Rollexco Zrt. a hordozható és szállítható tűzoltó készülékek gyártása során nagy hangsúlyt fektet az oltásteljesítmény széles skálájának biztosítására, hogy minél szélesebb felhasználói kört elérjen. Az üzemünkben gyártott tűzoltó készülék típusok felhasználhatók lakó- és középületek, intézmények, üzemek, irodák, raktárak tűzvédelmére, valamint közúti, vasúti, légi és vízi járművek biztonságos üzemeltetésére.

Kiegészítők

Mindegyik hordozható porral oltó készülékünkhöz rendelhető fali vagy gépjármű felfüggesztő fémből készült, típusazonos festett kivitelben. A jármű felfüggesztőkön a készülék rázkódásmentes rögzítését csatos heveder biztosítja.

Alkatrészek

Készülékeinkhez biztosítunk lehetőséget alkatrészek (tömlőszerelvény, fejszerelvény, manométer, szelepszár stb.), és kiegészítők (felfüggesztők, műanyag talpgyűrű, típus matricák) megvásárlására is. Szén-dioxiddal (CO2) oltó készülékeink 2 kg-os és 5 kg-os kivitelben szolgálják a speciális igényű helyiségek tűzvédelmét.

Kapcsolatfelvétel

A készülékek típusai és oltásteljesítménye a Technikai leírásban szerepel. Amennyiben a technikai leírásban megadott adatokkal kapcsolatban kérdése merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kollégáink mindennap rendelkezésére állnak, csak le kell írnia kérdését, mi válaszolunk és segítünk Önnek!

Kollégáink mindennap rendelkezésére állnak, csak meg kell adnia telefonszámát, mi visszahívjuk és segítünk Önnek!

Túl kicsi a készüléke felbontása!